Komoditet

Vila Kodra ofron shërbime të cilat i përshtaten më së miri nevojave familjare dhe personale te individëve.  
Synimi ynë është që t’ju ofrojmë një shërbim sa më cilësor, kushte të favorshme për të gjitha moshat dhe mikepritje familjare 

 

 

Peizazh mahnitës

 

Ketu mund ti shijoni bukuritë e rralla natyrore që rrallëkund i sheh syri i njeriut Ajrin e pastër dhe ujin e ftohtë qe te ofrojn shlodhjen e trupit dhe shpirtit...

Pamjet piktoreske dhe klima relaksuse...

Relaksim

Në një lartësi mbidetare prej 1400 metrash, në zemrën e fshatit Boge ndodhet njeri nder resortet e para ne ketë rajon.Atmosfera e qete dhe relaksuese nuk është e gjitha çka ofron ky resort.

Ecje,çiklizëm, eksplorim të kuzhinës tradicional jan disa prej aktiviteteve qe mund te gjeni tek ne.

Pushimorja Vila Kodra ofron akomodim te rehatshem per familje dhe shoqeri