Vilat janë të ndertuara në kodër të fshatit Boge që kanë një pamje të bukur kah qendra e skijimit.

Këtu mund të gjeni qetësinë shpirtërore dhe të relaksoheni duke parë pejzazhin e mahnitshëm prej ballkonit të villavë. 

 

Villat gjenden ne Fshatin Turistik Boge te rugoves i cili gjindet ne pjesen e siperme te Rugoves dhe kufizohet me Malin e Zi.

Kompleksi Turistik "Villa Kodra" eshte ndertuar ne vitin 2006 dhe disponin gjashtë vila me nga tri dhoma, dy dhoma gjumi dhe një dhomë të ndejnjës dhe kuzhina me të gjitha gjërat e nevojshme, po ashtu disponon kamin, TV, banje me tushkabina, parking.

 

Historik i shkurtë per Rugoven 

 

Rugova eshte nje krahine e vogel gjeografike dhe etnografike e Kosoves e cila ka 13 fshatra. Kjo krahine qe perfshine afer 200 km katrore ka qene edhe me e madhe, por nje pjese e territorit te saj ka mbetur nen Malin e Zi.                                                                                                                                                                 

Rugova e siperme kufizohet me fshatrat e Plaves dhe Gucise, te Beranit e te Rozhajes, kurse, Rugova e poshtme kufizohet me Pejen dhe Rrafshine e Dukagjinit. Eshte zone e thelle malore ne Bjeshket e Nemuna.     I takon krahines se gjere te Kelmendit. Aty, neper luginen e lumit Bistrica, kalon rruga per ne bregdetin e Adriatikut.