Per rezervime ju lutem kontaktoni ne numrat e telefonit:

 

+377 (44) 695 488

+386 (49) 552 054

 

Si dhe ne e-mail adresen

info.vilakodr@gmail.com

All Rights Reserved © VilaKodra 2018

VILA KODRA

Boge,Rugovë

Peje,Kosovë

info.vilakodr@gmail.com

+377 44 695 488

+386 49 552 054